КУТИЈЕ ЗА САКУПЉАЊЕ ПАПИРА ЗА РЕЦИКЛАЖУ
17.06.2011

Делегација студената Универзитета Метрополитан-оделење у Нишу, Парламента студената Факултета заштите на раду, Парламента студената Факултета за спорт и физичко васпитање и Џудо клуба Кинезис у Нишу, посетила је Градску општину Палилула поводом остваривања пројекта о рециклажи папира. Представнике ове установе и организација примила је чланица општинског Већа Палилуле, Зорица Стоиљковић. Она је упознала госте са активностима које општина остварује у области образовања за одрживи развој и подршке пројектима организација цивилног друштва. Наше акције као Мој Бубањ, Очистимо свет-Clean up the World 2011.  

„Након посете општини Палилула, где смо уручили пет картонских кутија за одлагање отпада од папира, планирамо да обиђемо и школе, вртиће и јавна-комунална предузећа и поделимо кутије за рециклажу папира - рекла је Тијана Станковић, менаџер Универзитета Метрополитан.

акон светског дана заштите животне средине наставили смо са акцијом која има за циљ да развија еколошку свест наших грађана- нагласила је Станковићева. Са нама су и представници компаније Папир сервис „FHB“ који откупљују ову секундарну сировину.